ȘTIRI

Venus București - Viitorul Bucureștii Noi

Astăzi, 2 februarie 2020 a avut loc pe stadionul Biruința un meci de pregatire al echipei noastre Venus București împotriva unuia dintre adversarii din campionat, Viitorul Bucureștii Noi.

După un meci foarte disputat și cu multe goluri, Venus a învins cu scorul de 6-3 (3-0). Golurile echipei noastre au fost marcate de: Mardale (2), Florea , Cosmin Szakacs, Cristea și Graur.

Primul 11 folosit: Zamfir - Ciupercea, Crăciun, Iulian, Antonescu - Florea, Tufeanu, Cristea, Mardale - Cașu, Cosmin Szakacs.

Au mai jucat: Graur, Silviu, Teo, Stoica și Ionescu. Antrenori: Alex Răducu și Cătălin Brănescu.

Declarații după meci:

"Mă declar mulțumit de prestația de astăzi a jucătorilor, fiind primul meci de pregătire. Efortul depus a fost mult mai intens decât ma așteptam. La faza de apărare mai avem lucruri de îmbunătățit, dar sper ca până la prima etapă să le rezolvăm. În ceea ce privește noutățile la nivel de lot, sunt 6 jucători nou veniți la echipă care ușor ușor se integrează și ei în familia Venus." (Alex Răducu-antrenor principal)

"Meciul de astazi s-a desfășurat asa cum ar trebui sa arate un meci de fotbal, echipa s-a miscat foarte bine, am legat foarte multe pase si vreau sa-mi felicit colegii pentru prestația de astazi. Sunt foarte fericit pentru marcarea dublei, al doilea gol a fost foarte frumos. Țin sa felicit adversarii noștrii de azi, au fost fair-play, chiar dacă a fost un amical. Le urez multa baftă pe viitor!" (Radu Mardale-mijlocaș)

Următorul meci de pregătire, duminică 9 februarie 2020 la Nucet împotriva formației locale GSA. Meciul va începe la ora 12:00.

Search

Contact

Adressă
Str. Griviței nr.6 sector 1, Bucuresti, România

Telefon
+40 720 143 004

Adresă Email

secretariat@venusbucuresti.ro

© Math Legion. All Rights Reserved.

Search